Temukan lagu, video, lirik dibawah!
Download Aku Cah Kerjo - Difarina Indra feat Arneta Julia - OM ADELLA Lagu, Video, Lirik

Aku Cah Kerjo - Difarina Indra feat Arneta Julia - OM ADELLA

Henny Adella 1531638x dilihat 2021-09-10 | 05:30:14Z

Aku Cah Kerjo - Difarina Indra feat Arneta Julia - OM ADELLA Download Aku Cah Kerjo - Difarina Indra feat Arneta Julia - OM ADELLA dengan High Quality Audio MP3 dan HD Video MP4, di-upload oleh Henny Adella pada tanggal 2021-09-10 | 05:30:14Z<. Dapatkan lagu dan video Aku Cah Kerjo - Difarina Indra feat Arneta Julia - OM ADELLA secara gratis, mudah, dan cepat hanya di GALAXYLAGU!

Info & Statistik

Kategori: MusicUkuran: 7.1 MBDurasi: 7:1 secDilihat: 1531638xVideo oleh: Henny AdellaDiperbarui: 2021-09-10 | 05:30:14Z

Lirik Lagu

Lirik Lagu "Aku Cah Kerjo - Difarina Indra feat Arneta Julia - OM ADELLA" oleh Henny Adella

Title : Aku Cah Kerjo Singer by Difarina Indra feat Arneta Julia Songwriter by Pendhoza ============================ Lyric : ( AKU CAH KERJO ) Bebasan nunggu mongso rendeng Anggongku le ngenteni kowe Wes ono sesasi genep dino iki Mas yen pancen tresnoku iki Mbok anggep ra ono gunane Aku ra kuciwo lan aku ra loro Dek lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Dek tresnaku mung siji kowe Langit b-mi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wanito liyo Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi Aku lungo amung golek rejeki Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan Dek lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Dek tresnaku mung siji kowe Langit b-mi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wanito liyo Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase Dek lungaku ra keget cidro Aku lagi pengen mikir kerjo Tak jaluk kowe ojo keloro-loro Dek tresnaku mung siji kowe Langit b-mi kang dadi seksine Yen neng ati ra ono wanito liyo Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi Aku lungo amung golek rejeki Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an Kadang sinyal angel marai dadi penghalang Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan Mergo trenso kui mestina akeh pacoban Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo Jembarno atimu sak jembare laut samudro Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo Mas yen pancen kuwi karepmu Aku yo mung tansah biso nunggu Tak kuatne atiku tanpo sliramu Mas nadyan kowe lungo kerjo Sing tak jalu kowe tetep setio Ojo nganti kegudho wanito liyo Sabaro aku yo mung cah kerjo ============================= Copyright © 2021 Henny Adella. All rights reserved. Terima Kasih Sudah Menonton Video Dari Kami Jangan Lupa Like, Share, Comment & Subscribe Chanel Youtube Henny Adella

Bagikan halaman ini:

Share to FacebookShare to TwitterShare to WhatsAppShare to Line