Temukan lagu, video, lirik dibawah!
Download HAPPY ASMARA - ORA ISO LALI | Gusti Kulo Nyuwun Paringono Lagu, Video, Lirik

HAPPY ASMARA - ORA ISO LALI | Gusti Kulo Nyuwun Paringono

Adhigana Music 826653x dilihat 2021-09-01 | 13:00:12Z

HAPPY ASMARA - ORA ISO LALI   | Gusti Kulo Nyuwun Paringono Download HAPPY ASMARA - ORA ISO LALI | Gusti Kulo Nyuwun Paringono dengan High Quality Audio MP3 dan HD Video MP4, di-upload oleh Adhigana Music pada tanggal 2021-09-01 | 13:00:12Z<. Dapatkan lagu dan video HAPPY ASMARA - ORA ISO LALI | Gusti Kulo Nyuwun Paringono secara gratis, mudah, dan cepat hanya di GALAXYLAGU!

Info & Statistik

Kategori: MusicUkuran: 6.10 MBDurasi: 6:10 secDilihat: 826653xVideo oleh: Adhigana MusicDiperbarui: 2021-09-01 | 13:00:12Z

Lirik Lagu

Lirik Lagu "HAPPY ASMARA - ORA ISO LALI ( ) | Gusti Kulo Nyuwun Paringono" oleh Adhigana Music

HAPPY ASMARA - ORA ISO LALI ( ) | Gusti Kulo Nyuwun Paringono Title : Ora Iso Lali Voc : Happy Asmara Songwritter : Zulian Ach Aftershine Arr : Deden Mahdyan Produksi : Adhigana Music LIRIK Lintang ing wengi Ngelingke ati iki Kowe sing paling sak tresnani Tapi sayangku ora mbok hargai Senajan loro Ati iki wes nerimo Mergo aku sing kudu rumongso Aku ora mbok karepno Yen sayang kowe aku salah Cobo tak lalekne Sesandhinganku ro kowe Lungo, pancen wes kudu lungo Gusti kulo nyuwun paringono Ati jembar, jembar ko segoro Mergo tresno marai sengsoro Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo Senajan loro Ati iki wes nerimo Mergo aku sing kudu rumongso Aku ora mbok karepno Yen sayang kowe aku salah Cobo tak lalekne Sesandhinganku ro kowe Lungo, pancen wes kudu lungo Gusti kulo nyuwun paringono Ati jembar, jembar ko segoro Mergo tresno marai sengsoro Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo Kabeh cen ra iso di lalekke Tapi carane mung siji ngikhlaske Mugo ndang cepet oleh gantine Mergo takdir jodoh wes ono garise Hoo-oo Gusti kulo nyuwun paringono Ati jembar, jembar ko segoro Mergo tresno marai sengsoro Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo Mergo tresno marai sengsoro Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo Produksi : Adhigana Music FB : Adhigana IG : @AdhiganaMusic #HappyAsmara #OraIsoLali #AdhiganaMusic

Bagikan halaman ini:

Share to FacebookShare to TwitterShare to WhatsAppShare to Line