Temukan lagu, video, lirik dibawah!
Download YENI INKA - AKHIRE PISAHAN Tresnoku Wes Ilang Kabur Koyo Layangan Lagu, Video, Lirik

YENI INKA - AKHIRE PISAHAN Tresnoku Wes Ilang Kabur Koyo Layangan

MUARA BINTANG 365518x dilihat 2021-09-06 | 08:00:14Z

YENI INKA - AKHIRE PISAHAN   Tresnoku Wes Ilang Kabur Koyo Layangan Download YENI INKA - AKHIRE PISAHAN Tresnoku Wes Ilang Kabur Koyo Layangan dengan High Quality Audio MP3 dan HD Video MP4, di-upload oleh MUARA BINTANG pada tanggal 2021-09-06 | 08:00:14Z<. Dapatkan lagu dan video YENI INKA - AKHIRE PISAHAN Tresnoku Wes Ilang Kabur Koyo Layangan secara gratis, mudah, dan cepat hanya di GALAXYLAGU!

Info & Statistik

Kategori: MusicUkuran: 4.33 MBDurasi: 4:33 secDilihat: 365518xVideo oleh: MUARA BINTANGDiperbarui: 2021-09-06 | 08:00:14Z

Lirik Lagu

Lirik Lagu "YENI INKA - AKHIRE PISAHAN ( ) Tresnoku Wes Ilang Kabur Koyo Layangan" oleh MUARA BINTANG

YENI INKA - AKHIRE PISAHAN ( ) Tresnoku Wes Ilang Kabur Koyo Layangan Executive Producer : MUARA BINTANG MUSIC PRODUCTION Title : Akhire Pisahan Songwriter : Vicky Prasetyo Music By : Bintang Fortuna Vocal : Yeni Inka Liryc Titip kembang iki Di nggo wong seng tak tresnani Dijogo lan ojo nganti ilang Masio ra sesandingan Ning ati tetep sayang Ning mburimu aku wes berjuang Nanging opo kabeh iki raono artine Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo Kembange wes layu koyo janjimu neng aku Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan Koe sing tak sayang akhire pisahan Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro Ikhlas koe lungo, aku ora popo Titip kembang iki Dinggo wong sing tak tresnani Dijogo lan ojo nganti ilang Masio ra sesandingan Ning ati tetep sayang Ning mburimu aku wes berjuang Nanging opo kabeh iki raono artine Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo Kembange wes layu koyo janjimu neng aku Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan Koe sing tak sayang akhire pisahan Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro Ikhlas koe lungo Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan Koe sing tak sayang akhire pisahan Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro Ikhlas koe lungo, aku ora popo Aku lilo, dadio wong liyo ning uripku Playlist From Our Artists: Happy Asmara : http://youtu.be/cLGDmbGlUi0​​​​​​​​ Yeni Inka : http://youtu.be/jxWkNfNIu2g​​​​​​​​ Shepin Misa : http://youtu.be/4LJjCjWOWDs​​​​​​​​ Yeni Inka : http://youtu.be/bSEp-Sh6-eA​​​​​​​ Shepin Misa : http://youtu.be/IwYVCIFvF_w​​​​​​​ Yeni Inka : http://youtu.be/Flo1BCqOfHQ​​​​​ Cita Amelia : http://youtu.be/YH81vaG9G-o​​​​​ Happy Asmara : http://youtu.be/3VS_9lbdLeg​​​​ Yeni Inka : http://youtu.be/UCapiKT4s28​​​ Ratna Antika : http://youtu.be/qs20WfLN8mU​​ Shepin Misa : http://youtu.be/3E7yzd7Uj5g Brodin : http://youtu.be/jOn7a1qYc_w Yuni Vebra : http://youtu.be/aITVcpaHhQI Yeni Inka : http://youtu.be/7GqohsBkTCg Ratna Antika : http://youtu.be/u6M-sPBBDAE Happy Asmara : http://youtu.be/y9TgozmZgp8 Shepin Misa : http://youtu.be/2fgjfmeAeHE Yeni Inka : http://youtu.be/OOckFCrzqRU Brodin ft Ratna Antika : http://youtu.be/7FbdZVV1pyw Shepin Misa : http://youtu.be/GqF2H7qOLdY Yeni Inka : http://youtu.be/jhA-gfEfsa8 Brodin : http://youtu.be/4h5O14WBJv8 Shepin Misa : http://youtu.be/t4OryMUkX9k Yeni Inka : http://youtu.be/wZ612W775bk Ratna Antika : http://youtu.be/OIm-40lkGHc Shepin Misa : http://youtu.be/AMywuLILiDs Dike Sabrina : http://youtu.be/4QI4ziNtWCE Yuni Vebra : http://youtu.be/WwrZvwe3YHA Dike Sabrina : http://youtu.be/au1p-vuoDBE Rosynta Dewi : http://youtu.be/DFdhzfDt3EI Yuni Vebra : http://youtu.be/exhHgv99qpg Happy Asmara : http://youtu.be/dqKZ5uttvFE Yeni Inka ft Delva : http://youtu.be/jdJ4wT5YzwE Yeni inka : http://youtu.be/OrTvH8a7bkQ Shepin Misa : http://youtu.be/c3Xndu4lEkg Yeni Inka : http://youtu.be/9EbJg5y3UWs Happy Asmara ft Delva : http://youtu.be/g3LlztgTxIo Happy Asmara : http://youtu.be/E0zlJlDKypc Dike Sabrina ft Delva : http://youtu.be/ssw_R9r-RWw Fira Azzahra : http://youtu.be/7pIITlo1nOU Yeni Inka : http://youtu.be/Mn6MZZBIka0 Dike Sabrina : http://youtu.be/tkW3JdcHCsY Fira Azzahra : http://youtu.be/KKXqkm7LuTo Contact our Management: Tlp. : +62 857-0268-9999 Licensed to YouTube by IDE (Music) This channel & Video optimized by IDE Optimization License your music here: http://smarturl.id/idemusic Optimize your video now: http://smarturl.id/optimize #YeniInka #AkhirePisahan #MB

Bagikan halaman ini:

Share to FacebookShare to TwitterShare to WhatsAppShare to Line